Ankara escortBeylikdüzü Escort

Cities: Skylines Remastered fiyatsız yükseltme ile yeni jenerasyon konsollara geliyor

Tanınan kent kurma ve idare Cities: Skylines nihayet son jenerasyon konsollara geliyor. Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Colossal Order tarafından bugün duyurulan Cities: Skylines Remastered, Xbox Series X|S ve PlayStation 5’e gelirken tıpkı vakitte kimi yenilikleri de içeriyor.

Remastered sürümünün en büyük özelliği evvelki konsol jenerasyonlarında verilen 9 karoluk inşa hududunu 25’e çıkartıyor. Hasebiyle çok daha büyük ve geniş kentlerin kurulmasının önü açılıyor. Yeni eklenen harita düzenleyici, konsol oyuncularının tıpkı PC sürümünde olduğu üzere kendi kentlerini oluşturmaya başlamadan evvel araziyi istedikleri üzere düzenlemelerine de imkan tanıyacak.

Cities: Skylines Remastered, yeni jenerasyona geliyor

Ayrıca, objelerin hassas yerleşimi için geliştirilmiş araçlar, bir aralık göstergesi, süratli bir seçim aracı ve hatta hava durumunu, günün saatini ve başka çevresel konuları değiştirmek için yeni bir denetim paneli de yenilenmiş sürüm ile birlikte yeni jenerasyona getiriliyor. Paradox, bu yeni konsol sürümünün şimdi oynanış imgelerini paylaşmadı fakat getirdiği tüm özellik ve yükseltmelere karşın performans iyileştirmeleri vaat ediyor.

Halihazırda Xbox One veya PlayStation 4‘te Cities: Skylines’a sahip olanlar yeni jenerasyon konsollarda Remastered yükseltmesini fiyatsız olarak alabilecek. After Dark genişlemesini de içeren Cities: Skylines Remastered, 15 Şubat tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e gelecek. Oyuna sahip olmayanların ödemesi gereken fiyat ise 40 dolar.

Kaynak: Donanimhaber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir