Ankara escortBeylikdüzü Escort

Hisense alttan geriye uzanan ekranıyla değişik bir konsept hazırladı

Xiaomi’nin ekranı geriye hakikat uzanan ve bir periyot ülkemizde standa getirilirken çalınan Mi MIX Alpha konsept telefon modeline farklı bir rakip geliyor. Hisense bu kere alttan geriye hakikat ekranı uzatmış.

Hisense’den farklı tasarım

Hisense tarafından patenti alınan akıllı telefon tasarımı standart ekranı alt kısımdan alarak geriye, kamera adasının olduğu noktaya kadar uzatıyor. Üçlü kameranın çabucak yanında bir de periskop lens yer alıyor.

Esnek OLED panel kullanan telefonda ön kamera ekran altına entegre edilmiş. Ahize de çerçevede yer alıyor. Böylelikle deliksiz bir görünüm elde edilmiş. Bununla birlikte Mi MIX Alpha modelinde olduğu üzere kullanım açısından riskli çünkü alt kısım darbe aldığında ekranın kırılması mümkün.

Hisense şimdi konsepti satışa sunup sunmayacağını açıklamadı. Xiaomi de 30 bin TL üzere o periyodun parasıyla satışa sunmuş lakin üretim meşakkatleri nedeniyle bir mühlet sonra iptal etmişti.

Kaynak: Donanimhaber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir